English

Externe subsidieadviseur

De SubsidieAccountant werkt samen met Van Daalen & Partners als externe subsidieadviseur. Door deze samenwerking kunnen wij u optimaal van dienst zijn met alle zaken op het subsidiegebied.

Van Daalen & Partners

“Van Daalen & Partners is in 2001 opgericht door Jaco van Daalen. Wij richten ons al vanaf het begin op het verkrijgen van subsidie en financiering voor innovatieve projecten.

Innovatie is een onderwerp dat ons al jaren interesseert.  Door de grote verscheidenheid van branches, bedrijven en projecten waar wij voor werken,  hebben wij een uitgebreide expertise kunnen opbouwen op het gebied van innovatie en subsidies. Door deze uitgebreide ervaring zijn wij in staat om snel uw subsidiekansen in te schatten en een juiste aanvraag op te stellen.

Verder beschikken wij over uitgebreide mogelijkheden om aanvullende onderwerpen rondom uw innovatie en subsidie te kunnen verzorgen:

  • ICT specialisten voor software innovatie subsidies
  • Fiscalisten/accountants (innovatiebox)
  • EPA adviseurs (energie investerings aftrek)
  • Internationale innovatie netwerken.

Speciaal voor de relaties van van Velzen bieden wij ook onze dienstverlening aan in het totaalconcept van De SubsidieAccountant. Door deze unieke samenwerking worden uw subsidie kansen goed ingeschat, de aanvraag professioneel opgesteld en heeft u de zekerheid dat de subsidieadministratie goed wordt ingebed in uw organisatie.”