English

Onze diensten

Vraagt u zich af of u voor subsidie in aanmerking komt? Wilt u hulp bij het indienen van een subsidieaanvraag of bij de implementatie van de subsidieeisen in uw organisatie? Of zoekt u een accountant die de subsidieafrekening voor u kan controleren? Wij kunnen u met al deze zaken helpen!

Inventariseren van uw subsidiemogelijkheden

Als u een goed innovatief idee heeft of wilt investeren in een nieuwe technologie of energiezuinige maatregelen, komt u mogelijk in aanmerking voor een subsidie. Wilt u een overzicht van uw subsidiekansen? Of wilt u weten voor welke subsidie u in aanmerking kunt komen? Neem dan contact met ons op!

Tip:
Overheden en instellingen komen regelmatig met nieuwe subsidieregelingen. Gezien onze ervaring en kennis zijn wij op de hoogte van deze regelingen.

Indienen van uw subsidieaanvraag

Bij het indienen van een aanvraag voor subsidie kunnen specifieke eisen worden gesteld. Denk aan het opstellen van een uitgebreid projectvoorstel. Deze eisen verschillen per regeling. Als deze eisen niet ingewikkeld zijn, is de aanvraag vrij eenvoudig. Subsidieverstrekkers kunnen ook vrij complexe eisen stellen. Als u niet aan deze eisen voldoet komt u niet voor subsidie in aanmerking. Om uw kansen te vergroten kunt u ons inschakelen om u met de aanvraag te helpen. Benieuwd hoe wij u hierbij kunnen helpen? Wij leggen u dit graag uit!

Tip:
Bij veel regelingen krijgt u meestal geen subsidie meer als het project al is gestart. Vraag daarom eerst subsidie aan en start daarna met uw werkzaamheden!

Inrichting van uw organisatie

Wees u ervan bewust dat uw organisatie voldoet aan de eisen die de subsidieregeling stelt. Als u gebruik maakt van WBSO, zorg dan voor een goede urenadministratie. Bij meerdere subsidies kan een projectadministratie uitkomst bieden om een goed inzicht te krijgen in de besteding van de gelden. Maar ook is het belangrijk dat u controle heeft over uw gelden, zodat u zeker weet dat alleen uitgaven worden gedaan die voor subsidie in aanmerking komen. Zoekt u hulp bij het implementeren van de subsidieeisen in uw organisatie? Wij helpen u daar graag bij.

Tip:
Als uw medewerkers hun gewerkte uren moeten bijhouden kan het gebruik van een app op de smartphone uitkomst bieden!

Controle van uw subsidieafrekening

In veel gevallen moet u na afloop van een project een overzicht met de bestede gelden aan de subsidieverstrekker overleggen. Bij sommige regelingen moet deze projectafrekening voorzien worden van een controleverklaring van de accountant. In deze verklaring geeft de accountant een oordeel over de juiste besteding van deze gelden en of u voldaan heeft aan de gestelde subsidievoorwaarden. Op zoek naar een accountant om uw projectafrekening te controleren? Vraag vrijblijvend een offerte aan!
Lees hier wat een subsidie controle door een accountant verder inhoudt en hoe wij u hierbij van dienst kunnen zijn.

Tip:
Ook voor het opstellen van de benodigde subsidie-stukken voor uw eigen accountant, kunt u ons inschakelen!